Ο Σοφοκλής Ξυνής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ βραβεύεται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Ένα ακόμη σημαντικό βραβείο για την πολυετή προσφορά του στην Εκπαίδευση και για το μείζον κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει, απένειμε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Ε.Α.Υ.ΝΑ.Α) στον συγγραφέα- καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή, ιδρυτή των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Την απονομή του τιμητικού βραβείου στον καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή πραγματοποίησαν από κοινού, o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, κ. Γιώργος Καλιακμάνης, ο αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. Γεώργιος Τσαπάρας, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, κ. Χρήστος Συνδρεβέλης, και η Βουλευτής Β´ Αθηνών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κα. Χαρά Καφαντάρη, στο πλαίσιο του Ετήσιου Χορού της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής 2018, στο Posidonio Music Hall.

Κατά την 62ετή «θητεία» του στον εκπαιδευτικό χώρο –η οποία  σηματοδοτείται από σπουδαίες και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του, που άλλαξαν τον εκπαιδευτικό «χάρτη» της Μεταπολεμικής Ελλάδας– ο καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής έχει υποστηρίξει έμπρακτα το μότο του «Θέλει αρετή και τόλμη η παιδεία, αλλά και κοινωνική ευαισθησία», μέσω του πολυδιάστατου και πολυεπίπεδου κοινωνικού έργου των κορυφαίων εκπαιδευτικών φορέων του Ομίλου ΞΥΝΗ. Από τη διοργάνωση φιλανθρωπικών bazaars, έρανων αγάπης, εκστρατειών ανθρωπιστικής βοήθειας και εθελοντικών δράσεων προστασίας του περιβάλλοντος, μέχρι την παροχή υποτροφιών σπουδών στην εκκλησία, σε αθλητές, Δήμους, Περιφέρειες, ενώσεις, ιδρύματα, αθλητικές ομάδες, κ.α., ο κ. Ξυνής έχει σταθεί πιστός και συνεπής αρωγός της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του κ. Σοφοκλή Ξυνή: