Βραβεύσεις Σοφοκλή Ξυνή

Ένα ακόμη σημαντικό βραβείο για την πολυετή προσφορά του στην Εκπαίδευση και για το μείζον κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει, απένειμε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Ε.Α.Υ.ΝΑ.Α) στον συγγραφέα- καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή, ιδρυτή των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Μάθε περισσότερα: Ο Σοφοκλής Ξυνής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ βραβεύεται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

«Θέλω να ευχαριστήσω την Unesco Πειραιά για τη σημερινή βράβευση και να τη συγχαρώ για το τεράστιο πολιτιστικό, κοινωνικό, αλλά και αθλητικό έργο που επιτελεί. Ένα σημαντικό έργο που θα πρέπει να συνεχιστεί. Για το Mediterranean College, το δίπολο Αθλητισμός-Εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα. Η πολιτεία θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι ο Αθλητισμός εμπνέει, ειδικά τους νέους» επεσήμανε ο καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, πρόεδρος του Mediterranean College, κατά τη βράβευσή του από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο HILTON.

Στη σπουδαία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, και η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» του ξενοδοχείου HILTON, ο κ. Σοφοκλής Ξυνής βραβεύτηκε για τη σημαντική προσφορά του στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Εκπαίδευση και την ελληνική οικογένεια που τόσο πολύ δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια από την κρίση.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κύριος Μπάνε Πρέλεβιτς, βράβευσε τον ιδρυτή και πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κύριο Σοφοκλή Ξυνή, για την προσφορά του στον χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, καθώς και για την μακρόχρονη συνεργασία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. (2015)

Βραβείο για την πολυετή προσφορά του στον Αθλητισμό έλαβε ο καθηγητής και πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, από τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης». (2015)

Βράβευση Σοφοκλή Ξυνή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ Σεραφείμ για τη συνολική αρωγή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στο μεγάλο έργο που φέρει εις πέρας η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για την κοινωνία του Πειραιά.

Βράβευση Σοφοκλή Ξυνή από τον ΣΕΓΑΣ για το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και για τη στήριξη στους νέους αθλητές (2012)

Βράβευση Σοφοκλή Ξυνή και Mediterranean College από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο για την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό (2012)

Βράβευση Σοφοκλή Ξυνή από το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα» για τη 12ετή προσφορά του στο ίδρυμα (2012)

Βράβευση Σοφοκλή Ξυνή από την Οργανωτική Επιτροπή των Special Olympics για τη συνεισφορά του Ομίλου ΞΥΝΗ στο πρόγραμμα εθελοντισμού των “Special Olympics – Athens 2011” (2011)

Βράβευση Σοφοκλή Ξυνή από την εταιρία Rainbow (αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Apple στην Ελλάδα) για την πρωτοπορία του Ομίλου, ο οποίος παρήγγειλε στη δεκαετία του 1980 τον πρώτο υπολογιστή Apple στην Ελλάδα (Apple IIe) (2003)

Βράβευση Σοφοκλή Ξυνή από μέλος του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για την εξέχουσα ηγεσία, τον ανθρωπισμό και την αφοσίωσή του στην εκπαίδευση για τις επόμενες γενιές (2001)